Настаняване

Семеен хотел ЕДИА град Сандански разполага с 13 двойни стаи, 3 апартамента и 7 VIP апартамента.

Всяко едно от помещенията разполага със собствен санитарен възел, тераса, централно отопление, LCD телевизор, хладилник, климатик, комфортни легла, анатомични възглавници и всичко необходимо за спокойна и пълноценна почивка.

VIP апартаментите на семеен хотел ЕДИА се намират в сграда, съседна на хотела, до открития басейн с минерална вода.

Апартаментите са модерно и стилно обзаведени, за да се чувствате Вие и Вашето семейство максимално уютно.

Допълнителна информация

 • Настаняването на гостите на хотела се извършва oт 14.00 ч., а стаите се освобождават до 12.00 ч. на обяд!
 • Цената на нощувката включва  закуска,  охраняем паркинг,  външен басейн с минерална вода, парна баня,финландска сауна  и високоскоростен Wi-Fi интернет.
 • Забранява се внасянето на храна по стаите.
 • В хотела не се допускат домашни любимци.
 • Условия за анулиране на резервация: 
  При анулиране на потвърдена резервация (независимо преди колко време е направена) и в случай на неявяване до 24.00 ч. в деня за настаняване от страна на клиента, сумата по резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.
  Семеен хотел „Едиа“ си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, по независещи от хотелиера причини.
 • В случай на анулиране на резервацията по време на престоя, клиентът се задължава да плати 50% от останалата сума до края на престоя си. В случай, че резервацията става в дните петък, събота или неделя, сумата на предплатата трябва да се внесе в банковата сметка най-късно до 72 часа преди датата на настаняването, в противен случай резервацията се анулира автоматично.
 • На гости, които при предишно свое посещение са нарушили  настоящите правила, може да бъде отказана резервация. Хотелът има право да откаже резервация и на гост, който е правил резервация без да пристигне и без да уведоми хотела за отмяната на резервацията.